Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Toate Regulamentul Pro-Gaming la data de Vin Mar 29, 2013 7:03 am

Mafiotu83

avatar
Administrator
• Un principiu care trebuie respectat intotdeauna de utilizatorii forumului este cel al bunului simt si al respectului fata de ceilalti membri ai acestei comunitati.

• Inainte de a deschide un subiect nou (thread nou), utilizati functia de cautare pentru a cerceta daca problema pe care doriti sa o discutati a mai fost deja anterior abordata. Utilizati forumurile si subforumurile potrivite pentru subiectul pe care doriti sa il discutati cu ceilalti membri. Daca v-ati decis sa deschideti un topic nou, aveti grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cat posibil subiectul abordat. Deschiderea de topicuri plasate gresit, in sectiuni ce nu au nimic in comun cu subiectul topic in cauza va fi sanctionata. Invocarea necunoasterii sectiunii potrivite sau postarea gresita cu intentia de primi mai multa atentie nu absolva vina. Intotdeauna verificati ce forumuri sunt inainte sa postati unde va este la indemana.
Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat intr-un anumit topic. Este scuzabila repetarea unei intrebari la care s-a raspuns in cea de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un topic de 2-3 pagini.

• Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse Staff-ului forumului sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate (majoritatea cuvintelor ofensatoare au fost cenzurate, dar voi puteti gasi noi "cuvinte"). Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane.
De asemenea si inregistrarea cu nume obscene/jignitoare este interzisa.
Staff-ul forumului va stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti utilizatori ai forumului.

• Utilizarea conturilor clona este interzisa. Inregistrarea sau folosirea mai multor conturi pe forum duce la un ban permanent al acestora. Echipa forumului trebuie sa fie informata, fara exceptii, daca doua sau mai multe conturi folosesc regulat, ocazional sau permanent acelasi IP. Nerespectarea acestei reguli poate fi sanctionata cu ban IP.
Impartirea contului cu un membru banat duce la ban IP.

• Unele subforumuri au reguli suplimentare mentionate in threadurile de tip "important" din acele sectiuni sau intr-un anunt. Acele reguli trebuiesc respectate in momentul in care postati in acele sectiuni.

• Impersonarea unui membru din echipa forumului , este interzisa (aceasta include nume, avatar, semnatura, etc). Incalcarea acestei reguli va fi sanctionata cu o avertizare si cu schimbarea numelui in cazul in care respectivul utilizator are numele unui membru al Staff-ului .

• Reclamele la alte forumuri, servere, huburi, site-uri, etc, inafara topicurile speciale pentru reclama sunt strict interzise !

• Sanctiunile sunt hotarate de moderatorii acestui forum in functie de gravitatea faptei si de antecedentele userului. Plangerile la adresa moderatorilor se pot face intr-un mod civilizat, explicand exact problema intalnita, in threadul corespunzator, "Raportare Staff".

• Cererile pentru indepartarea nivelului de avertizare se vor adresa printr-un PM (private message = mesaj privat), moderatorului care vi l-a acordat. Daca nu mai face parte din staff sau nu raspunde, se vor adresa unul alt moderator din sectiunea respectiva ori a administratorilor forumului: Mafiotu83

•Topic Closed(Topic Inchis) este cerut doar de autorul topicului,sau de catre un membru al staff-ului care nu detine o functie in cadrul forumului.Ceilalti membrii ai forumului care cer Topic Inchis si nu sunt autorul topicului,vor primi warn!


Atentie!

Cine nu respecta acest regulament va fi sanctionat!

Vezi profilul utilizatorului http://pro-gameri.wikiforum.ro

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum